Кой тип интериорна врата е подходяща за мен?

Интериорната гама от врати на повечето магазини е разделена на няколко категории, всички от които имат свои характеристики и предимства, които отговарят на всички вкусове, стил и бюджети. Когато избирате какъв тип интериорна врата да изберете, е важно да се вземе предвид спецификацията, както и стилът. Най-често шоурумите разполагат с три категории интериорни врати, от които да избирате – от плътно крило , фрезовано или със стъкло.

Врати с фрезовка

Фрезованите врати са популярен избор. Те имитират външния вид на традиционна врата, но на по-достъпна цена. Оформеното лице се предлага с дървесен ефект или гладко покритие, за да се побере в схемата на декора.

Остъклени и двукрили опции

Независимо дали подменяте една интериорна врата във вашия дом или актуализирате всичките, важно е да знаете различните налични опции, за да получите най-доброто от вашия избор по отношение на стила и функционалността. Почти всяка врата е с остъклена опция, за да се движи с нея.

интериорна врата

Трябва ли да избера остъклена врата?

Остъклените врати са модерен и все по-популярен избор за собствениците на жилища. Те не само са приятни за окото, но и подобряват светлината между две стаи, отваряйки стая и подчертавайки пространството. Различни опции за остъкляване са на разположение. Така че ако искате пълна видимост или да запазите личния си живот, магзините имат възможност за вас.

Остъклената врата е силно препоръчителна не само като част от пълен проект, но и като само еднократна подмяна. Тя наистина ще има значение за Вашия дом.

Трябва ли да избера двукрила врата?

Двукрилите врати са изградени за функционалност и обикновено се избират като средство за пестене на място, но постепенно стават все по-стилни. Те са идеални за всякакви отвори, където има достатъчно пространство.

Как да избера правилния размер?

Изборът на правилнен размер е много важен и може да определи кой обхват може и не може да има. Обикновено по-голямата част от вратите в къщата Ви ще бъдат с еднакъв размер, с изключение на по-малките помещения като баня или малка спалня. Като такива, вратите се предлагат в определени размери. Преди пазаруване препоръчваме да правите измервания от три точки на съществуващата врата; това се дължи на факта, че вратата ви може да е била подрязана в миналото. След като се запознаете с размерите на всички ваши съществуващи врати, можете да видите какви диапазони/стилове са налични за Вас.