Винаги се стремим да сме различни и в крак с модата, затова отделяме много време за ровене в интернет страници. В днешно време всичко е лесно достъпно и има богата информация. Ето какви са тенденциите за 2019-та година в сферата на декорациите и интериора.

Предпочитани цветове

Да започнем от цветовете характерни за тази година. A именно бордо, оранжево, зелено, както и всички тъмни дълбоки цветове. Тези тонове са добра комбинация със златисти и сребристи предмети и декорации в съчетание, на които би се вписала много добре интериорна врата с такива елементи по нея, под формата на лайсни например.

Предмети за интериора в дома

Флоралните мотиви както се досещате са хит и тази година, но този път в големи размери. Ясно откроени, а не в мини форма. Можем да ги добавим под формата на тапети, различни картини, дамаски, както и върху интериорната си врата.

Форми на годината

Относно формите, които са модерни 2019та година, отново остават геометричните форми и принтове. Те допринасят за по-разчупен дизайн и внасят много стил и красота в дома ви. Този принт може да се ползва, в което и да е помещение в дома Ви- спалнята, хола дори и в банята Ви би стоял добре.

Експериментирайте и дайте воля на въображението си

Спокойно и смело комбинирайте всички тези елементи за създаване на модерен интериор. Бъдете оригинални, забавни и различни тази година. Обърнете внимание на това как съчетавате всеки детайл, защото границата с кича е много тънка.

В интернет пространството има доста насоки в това отношение от интериорни дизайнери, с помощта на които няма да претрупате интериора си, както и да си представите малко или много какво искате да видите като краен резултат.

Всяко Ваше решение ще е подтикнато от вътрешното ви усещане за красота. Така че при всички случай ще получите по-добър интериор от стария Ви.

Не се колебайте да направите тези промени в дома си!