Времето се затопля и започваме да мислим все повече за стартиране на дългоочаквания ремонт вкъщи. По-време на процеса обаче установяваме, че желаем да подменим мебели, врати и всичко, което ни напомня за старата обстановка. Сега е въпроса как да подредим правилно плана за действие.

Ще разкрия 5 начина да имате гарантиран успех при ремонт и смяна на вратите

  1. Взимане на решение - цялостен ли ще бъде ремонтът или ще бъде леко освежаване, ще се сменя ли подовата настилка и всички такива малки детайли, които са от голямо значение. 
  2. Предлагам Ви да започнете от смяната на входната врата, защото със сигурност ще има голямо къртене и ще има доста довършителни дейности, които трябва да направи Вашият майстор. От всички модели входни врати, с най-добри показатели и характеристики се оказват блиндираните врати.
  3. След като вземете решението за смяна на входната врата, направете избора за Вашите интериорни врати, като погледнете какви размери се изискват при монтажа им, за да може по време на ремонта да нямате неприятни изненади..
  4. Насочете се към една и съща фирма за входната и интериорните врати. Поискайте лицето, което взима размери да дойде и да направи оглед, за да се консултира с Вас и с Вашия майстор. Не се чудете и не се притеснявайте да изберете такава консултация, защото тя Ви е нужна, за да може да осигурите нужните размери за монтажа. Ако не го направите след това ще съжалявате, повярвайте ми, защото, ако завършите всичко по ремонта, а сте се спрели на дадени модели, които изискват някаква корекция и трябва да разбивате няма да Ви е никак приятно.
  5. И не на последно място успехът се крие в това, да сте последователни и решителни, да се въоръжите с търпение, защото всеки един процес, било то по ремонта Ви или по монтажа и доставката на вратите Ви изисква време. Може да Ви се струва като цяла вечност, но ако бъдете малко по-търпеливи, после ще бъдете удовлетворени от това, което ще видите.