Жълта входна врата и стълби с ограда

​ Входната врата е важна част от дома

Завършеният вид на дома се обуславя от множество елементи от обзавеждането, сред които водеща роля има входната врата. Определено нейните качествени характеристики са първостепенно значение при избирането ѝ. Те включват степен на сигурност, шумо и топлоизолация, външен вид и цвят, които да допринесат за уюта на дома.

Предложенията включват различни видове модели, но има значение за какъв тип жилище те са предназначени. Вратата, ако има пряк допир до слънце, дъжд или сняг, е за предпочитане да бъде с UV покритие, което има защитни функции. Най-вече изискванията са за входните врати произведени специално за къщи.

За апартамент, входните врати предоставят по-голям избор, като там няма това ограничение. Има клиенти, които искат да спестят като монтират една входна и втора интериорна врата. Идеята им е да постигнат по-голяма звуко и топлоизолация, както и целят по този начин да намалят риска от разбиване и нахлуване в дома им. В повечето случаи хората правят грешка фокусирайки се към евтина входна врата и още по-бюджетна интериорна за втора входна врата. Разбира се, това е вариант, но ние ще Ви препоръчаме да изберете една, но качествено изработена входна врата. Много по-добре е да се насочите към качествен модел, който притежава стабилно крило и заключваща система способна да Ви даде спокойствие.

 Три различни врати от серия Картал

Причини за правилен избор

Ще Ви дадем 10 причини да не избирате по-евтин, а по-скъп модел входна врата:

  1. има пасивни шипове;
  2. крило с дебелина 7 см или 9 см;
  3. метална каса;
  4. висок клас на материала - МДФ, метален лист и минерална вата за шумо и топлоизолация;
  5. секретна брава, която има и резе;
  6. възможност за аларма вградена в крилото;
  7. избор на пасивна дръжка, която дава още повече сигурност;
  8. уширение, покриващо изцяло зида без да се налага измазване;
  9. крило с висок клас покритие;
  10. възможност за поръчков модел.