Кутии с боя

Склонни ли сте гледате на вратите като на необходимост? Важно за Вас е по-скоро те да функционират безпроблемно, отколкото да са в ролята и на декоративен елемент. Това е напълно нормално, но можете да имате и двете, стига да вложите креативност.

​Интериорна врата - черна дъска

 

Омръзнало Ви е сигурно, да чистите след палавите ръчички на децата си, които приемат за платно всичко у дома – стените, мебелите и най-вече интериорните врати. Решението за проблема е лесно - с няколко слоя подходяща черна боя, можете да превърнете вратата в детската стая в дъска, на която децата да пишат, рисуват и да се забавляват!

Използвайте шаблони

Шаблоните са чудесни за използване, когато желаете да претворите Вашите интериорни врати, без да е от значение, дали сте избрали няколко малки дизайна или модел, който покрива цялата врата. Нанесете акрилна боя, в най-подходящ за случая цвят, последван от лек слой лак, за по-голям ефект.

​На помощ идват стикерите

Само за минути можете да имате врата, която прави силно впечатление, използвайки винилов стикер, който да пасва на стандартна врата, но няма причина да не можете да го използвате и на стена.

В днешно време на пазара могат да бъдат намерени тапети подходящи за врати. С привидно неограничен избор от цветове, шарки и текстури, от които можете да избирате, след като облечете вратата си с тапет, можете да покриете и стените.

​Внесете романтика със завеси

Използвате завеси, за да украсяваме прозорците си, така че защо да не ги сложите и при някои от интериорните си врати? Въпреки че този вид декор е по-често срещан в близост до стъклени врати, където е желано уединение или пък приглушаване на проникващата светлина, те могат да добавят интересен дизайнерски елемент и към по-масивна врата. Огледалните панели за актуални

Ако искате пространството да изглежда по-голямо, множество малки огледала на вратата могат да свършат работа. Смята се също, че огледалата влияят добре, според Фън Шуй в стаята, като изместват потока на енергията и създават усещане за спокойствие.

Подменете аксесоарите

Без да се налага да правите нищо по Вашата врата, можете да я трансформирате, като смените дръжките и пантите ѝ. Лъскавият обков ще придаде нов вид на интериорната врата. Дръжките на вратата са важен елемент, който е необходим, но и има неуспорима роля за визията ѝ. Дръжките, трябва да са не само красиви, но и здрави, за да се увеличи времето на ползването им.