Печат
Категория: Интериорни Врати
Посещения: 327

Интериорните врати са дългогодишна инвестиция и важен елемент за Вашия дом. Препоръчително е да подхождат на пода или поне цветовете да се не бият помежду си. Също така трябва се вписват в цялостната идея на вашето жилище. Обърнете внимание, че Вашия дом изразява самите вас. Необходимо е да обърнете внимание също така на материала, от който са изработени, това е важно както за качеството на вратата, така и за визията която тя придава. Много хора се затрудняват в избора си заради мащабното предлагане на нашия пазар.

Най-доброто решение

Ако искате да спестите максимално - идеалният вариант за Вас е плъзгаща интериорна врата. Тя е удобно и компактно решение, когато искате да отделите едно общо помещение, без да е необходимо да се изграждат стени и да се прави цялостно преустройство на помещението. Друго предимство на тези врати е, че при отварянето им не създават неудобства и не заемат от квадратурата. При тях имате избор как искате да изглеждат. Може да се облекат зидовете с каса, може и да е само крило с механизъм. Ако искате механизма да не е видим, се облича с комплект первази или може да го скриете със гипсокартон. Има възможност да се сложи магнит, за да се събира крилото към касата. Този тип врата е много разпространен от доста години и все повече клиенти избират него. Цената е приблизително същата като на стандартните интериорни врати. На пазара има разнообразието което е необходимо, за да направите вашият най-добър избор.

Почистване на плъзгащи интериорни врати

Трябва да бъдете запознати, че всяка врата изисква поддръжка за правилното си функциониране. Тази поддръжка не е никак трудна. На няколко месеца е препоръчително, механизма да се почиства и смазва. Всичко иска поддръжка за да остане максимално дълго в първоначалният си вид, вратите не са изключение. Има препоръки които трябва да спазвате, като начин на почистване, смазването на механични части, притягане на крепежни елементи.

Изберете най-доброто за вас и положете грижата, която изисква.