Печат
Категория: Интериорни Врати
Посещения: 1951

За щастие живеем в 21 век, където имаме голям избор на врати.  Входни, интериорни, плъзгащи, портални и много други.  Разбира се, всички знаем, че вратата е доста важна част за всеки дом.  Като прескочим  интересните факти за вратите, като най-високите, най-сигурните и т.н, ще се опитаме да ви помогнем в избора на интериорна врата. Някои ще се спрат на класическите, други на  по-екстравагантни, трети на нещо,  което ще бъде точно в тон с мебелите, интериора в дома  и не на последно  място разбира се, цената.  И тъй като имаме изобилие от материал, фолиа и всякакъв вид покрития, е хубаво преди да направим покупката на врата да се запознаем с предимствата им. Има интериорни врати, които са с фалц, той спомага за по- плътно и леко затваряне.

Има тапетни крила ,  които от своя страна позволяват свободно определяне на отварянето. И при двата вида има уплътнения. Има влагоустойчиви врати, които могат да се монтират на мокри помещения, бани, тоалетни, което е едно прекрасно предимство, защото така всички врати във вашия дом ще бъдат еднакви. Когато влезем  през входната врата  и погледнем всички врати, и те са разположени в един коридор  близо една до друга, не би било добре да бъдат различни.  Някои интериорни врати са с остъкления в различни форми, било правоъгълници, цветя и други  алтернативни варианти със същата фрезовка - още едно положително нещо.

Можем да комбинираме интериорна врата със стъкло за хола или кухнята, другите да бъдат същите, но плътни. Също стъклата са важна част от вратата, а когато стъклото е на цял лист и позволява подмяна, това е голямо предимство. Имаме възможността да подменим само стъклото без излишно даване на средства. Има стъкла, които са матирани или релефни. И при двата вида се виждат само силуети. Предимството им е, че можем да ги сложим дори за спалните помещения без никакви притеснения.

 

Цените на новите врати са от голямо значение, но когато виждате нещо много скъпо, не мислете, че то със сигурност е най-качественото. Винаги се консултирайте за материалите от които е изработена вратата и за гаранциите, които ви се дават. Когато сте информирани, знаете за какво давате парите си.