Както знаем, че обновяването и реставрирането на различни неща е станало най-горещата тенденция в домашния декор в наши дни. Най-голямото предимство на проектите за рециклиране е, че ще спестите много пари, ще изявите вашата креативност и ще използвате максимално стария, безполезен артикул, който се намира около Вас.

Повторното използване на стари врати е точно тази страхотна идея. Една стара врата може да изглежда все едно трябва да бъде бракувана. Но с някои големи идеи за освежаване, те ще получат нов живот и ще се превърнат в страхотен проект за декорация на дома.

По-долу можете да откриете приказни стари врати, които са пренасочили идеите, които сме събрали за вас. Те изискват малко работа, но си заслужават всеки преизчислен лев!

Рафтове за напитки

Човешката креативност никога не спира да изненадва, и тази идея е доказателство за това. Изградете свой собствен бар! Добавянето на рафтове върху старата врата, я превръща в чудесна поставка за напитки, която ще бъде хит на следващото Ви парти.

Лавица за книги

Ето една идея за любителите на книги! Няколко тапицирани табли и индустриално осветително тяло придават на тази проста идея, оригиналност и стилен вид. Възстановяването на стари врати е чудесен начин да придадете уникален винтидж или еклектично усещане на домашния си декор.

лавица за книги

Висяща открита маса

Окачете една огромна врата на дърво във Вашата градина, използвайки здраво въже, за да създадете перфектна маса за пикник на открито.

Ъглови рафтове

Нуждаете се от допълнително съхранение в досадния ъгъл? Опитайте да нарязвате старата врата наполовина. След това завъртете парчетата в удобен ъглов стелаж. Изберете подходящ цвят спрямо вашия интериор и готово!

Стол

Поставете „огромен стол“ в тих ъгъл на вашата градина, за да създадете уютно открито убежище.

Направете масичка за кафе от стара врата

Невероятна трансформация! Превърнете старата врата в изтъркана масичка за кафе!

масичка

Вие получавате тонове творчество, използвайки само врати и нищо друго..

Започнете от утре и направете невероятни проекти!

В живота на всички ни има по-лениви моменти, но когато не сте заети и нямате по-важни неща, с които да се справите, можете да започнете стартови проекти, за да използвате старите си вещи превръщайки ги в нещо оригинално. Изброените идеи са за повторно използване на всички видове врати във Вашия интериор или външен дизайн. Помислете върху тези прости идеи и разберете как по творчески начин да превърнете старите врати в нещо полезно, варирайки от създаването на маса до това как да сглобите лавица за книги!