Входните врати от преди години са изглеждали доста нестабилни и естетически зле в сравнение с моделите, които сме свикнали да срещаме в днешно време. С напредване на технологията се променят и всички останали неща като техника, мода, мебели, врати и т.н.

Сега екстериорните врати са с множество заключвания. Пазарът е залят с модели и цветове от различни производители на входни врати. От моделите, които се налагат напоследък на пазара са вратите с облечена каса. Ако търсите причини защо да изберете именно такава врата, то ние ще ви запознаем с 3 такива.

Външен вид на вратата

Първата причина е външния вид на вратата. Визираме това, че вече не се вижда металната рамка около нея, която обикновено се откроява освен като материал и като цвят от самата врата. Сега при облечените входни врати касата е от същия материал като вратата съответно и цветово са еднакви.

входна врата

Размери на входната врата

Втората причина да изберете облечена входна врата е това, че тя се предлага и в по-голям размер от стандартните 90/200см врати, а именно тя е в размер 94/200см. Това би било много удобно при отвори, които са по-широки от обичайните, тъй като преди това се налагаше стесняване на отвора.

Цени на входните врати

По-горните 2 причини ще ви подтикнат да мислите, че този нов модел врати ще ви коства много от бюджета. Но тук ще Ви изненадаме, с това че обикновено блиндираните входни врати с облечена каса са с малка разлика в цената в сравнение с по-старите модели, при които касата е метална. И това ще е 3тата причина да си закупите такава врата, която нито по качество, нито по външен вид, нито по цена отстъпва на другите врати.

Винаги сме искали да затворим дома си с врата, с която да се гордеем и която от пръв поглед кара гостите на дома ни да я харесат и да ви похвалят за добрия избор. С този тип врати ще имате всичко, което до момента сте искали - красота и стил на отлична цена!