Днес ще си поговорим за това, колко важна е входната блиндирана врата, както за сигурността на семейство ви, така и за цялата визия на вашия дом.

Това, че една врата е изработена така, че да бъде здрава и стабилна, не е задължително да означава, че крайният продукт е непривлекателен. Дизайнът на моделите, за които ще ви разкажа в тази статия е съобразен с модерните времена, в които живеем, а цената е достъпна за всеки джоб.

Серия Елеганс се гордее със своите изключително издръжливи два на брой МДФ панела, които са ламинирани и се предлагат в четири изтънчени цвята. Самото крило е с дебелина от цели 90 мм. Между дървените плоскости е поставен метален лист. Конструкцията на вратата е подсилена и с допълнително метално оребрение. За ваше удобство шпионката се монтира на момента на височина по ваше желание и, ако решите може да бъде поставено и елегантно чукче.

 

Блиндирана входна врата модел T-901 от Врати София

 

Касата на тези висококачествени блиндирани входни врати бива регулируема и е праховобоядисана в тъмночерна гама. Също така, тя може да бъде облечена с МДФ плоскости и допълнително поставени первази, отговарящи на същия цвят като този на вратата. Така визията им изглежда още по-завършена.

Да си поговорим и за сигурността, която получавате при съответната покупка. Освен целият метал, за когото говорихме преди малко, поставен във вътрешността на крилото, тези модели са и с двойно заключване, т.е. снабдени са с две брави. Имат си също така резе и нощно заключване.

Вратите разполагат с Г– образна лайсна и са с гумено уплътнение по крилото и касата.

За да се чувствате на топло у дома и изолирани от всякакъв шум, моделите са снабдени и с изолационен материал от минерална вата.

 

Вече не е нужно да се чудите кое да изберете – стил или качество, защото можете да получите и двете. Моделите от серия Елеганс отговарят на всички ваши очаквания.