Днес ще наблегнем на факта, че входната блиндирана врата е най-важна за сигурността на семейство Ви. Нейният облик влияе и на цялостното възприятие за Вашия дом, което остава и като впечатление у околните хора.

Не подхождайте с предварителна нагласа, че всяка една входна врата изработена така, че да бъде здрава и стабилна е задължително непривлекателна. Това не е така! Дизайнът на моделите, за които ще Ви разкажем в тази статия е съобразен с модерните времена, в които живеем, а цената е достъпна за всеки джоб.

Елеганс – врати с предимства

Серия Елеганс се гордее със своите изключително издръжливи два на брой МДФ панела, които са ламинирани и предлагат избор от четири изтънчени цвята. Самото крило е с дебелина от цели 90 мм. Между дървените плоскости е поставен метален лист. Конструкцията на вратата е подсилена и с допълнително метално оребрение. За Ваше удобство шпионката се монтира на момента, на височина по Ваше желание, а ако решите може да бъде поставено и елегантно чукче.

 

Блиндирана входна врата модел T-901 от Врати София

Касата на тези висококачествени блиндирани входни врати бива регулируема и е прахово боядисана в цвят черен. Също така, тя може да бъде завършена с МДФ плоскости и допълнително поставени первази, отговарящи на същия цвят като този на вратата. Така визията им изглежда още по-завършена.

Да си поговорим и за сигурността, която получавате при съответната покупка. Освен целият метал, за когото говорихме преди малко, поставен във вътрешността на крилото, тези модели са и с двойно заключване, т.е. снабдени са с две брави. Имат си също така резе и нощно заключване.

Вратите разполагат с „Г”– образна лайсна и са с уплътнение от гума по касата и крилото.

За да се чувствате на топло у дома и изолирани от всякакъв шум, моделите са снабдени и с изолационен материал от минерална вата.

Вече не е необходимо да се чудите кое да предпочетете – стил или качество, защото можете да получите и двете. Моделите от серия Елеганс отговарят на всички Ваши очаквания.