Наложило Ви се е изневиделица да смените блиндираната врата, а нямате отредени пари за това?

Кога можем да закупим блиндирана врата с транспортен дефект

Най-неприятите ситуации, които могат да се получат е да Ви разбият вратата, деца да напъхат клечки в ключалката и да не може да подновите самата ключалка, а се налага цялата врата. Един лесен и изгоден вариант е да се спрете на блиндирана врата, която има транспортен дефект. Това се е случило при превозването и, но повярвайте, той няма да е фрапиращ. Почти винаги става въпрос за чукната или одрана каса. По-голямата част от блиндираните врати са с прахово боядисана каса. Ако тя е повредена винаги може да я боядисате или напръскате със специален спрей, който да не се различава от касата. Това е лесен начин да преведете във вид врата, с транспортен дефект.

Когато една стока има повреда, било тя и козметична цената винаги е намалена, а като качество не се различава. Защо не да не си вземете блиндирана врата, която е с висок клас шумо и топлоизолация, с достатъчно заключвания и сигурност при това на по-ниска цена.

блиндирана врата

В днешно време вече всичко е възможно, а такъв тип магазини има почти във всеки град. Ако във вашият няма - попитайте в стандартен шоурум, може да предлагат и такива модели.

Блиндирани врати, които вече са демоде

Друг компромисен вариант за нещо изгодно, но на добра цена е врата, която вече не се произвежда. Модните тенденции се менят всеки ден не само в начина на обличане, вещите, а и в интериора. Доста често се сменят и моделите на блиндираните вратите. На доста места останалите бройки от така наречените „демоде” врати се продават и то с голяма отстъпка. Дори, когато един цвят се променя, тогава вратата вече преминава в последни бройки. Така хем няма да чакате за доставка, както стандартните модели, хем ще спестите пари, а качеството е високо.

Красотата се разбира различно, всеки я пречупва през своята призма, така че за едни едно нещо е красиво, за друг не. Най-важното е на Вас това, което вземете да Ви харесва - било то врата, било то интериор и каквото и да е.