Индийски врати Занзибар

 

Разположен на източно-африканския бряг на Индийския океан, Занзибар се превърна във важен туристически център в света. Известен е със своите градини с подправки, уникален начин на живот и природни красоти, които привличат милиони туристи всяка година. В допълнение към всички тези красоти, един от поразителните детайли в архитектурата на Стоун Таун, столицата на остров Занзибар и включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство, са дървените входни врати, носещи следите на африканската, индийската и арабската цивилизация.

Водна врата с тъмен цвят и коридор

​Преди монтажа

 

  • Ако сте нарушили стените при демонтажа на старата си врата и сте направили дупки и пукнатини по стените е хубаво те да се коригират, за да не Ви създават проблеми след време. Малка шпакловка на стените и измазване на зида ще свършат работа.

 

 Всички ние, които ползваме, която и да е сграда, имаме пълното право да живеем с мисълта, че ще сме безопасно защитени, ако избухне пожар. За съжаление това не винаги е така. Някой дефект може да се появи при строежа на сградата или да излезе проблем с устройствата за пожарна безопасност и да се случи трагедия, причиняваща смърт или сериозно нараняване.

Времето се затопля и започваме да мислим все повече за стартиране на дългоочаквания ремонт вкъщи. По-време на процеса обаче установяваме, че желаем да подменим мебели, врати и всичко, което ни напомня за старата обстановка. Сега е въпроса как да подредим правилно плана за действие.

Определено закупуването на входна врата, не е никаква лесна задача и не трябва да се подценява! В тази статия ще Ви опишем няколко основни и доста важни неща, за които да се поинтересувате преди да направите тази покупка. Естествено за предпочитане са блиндираните врати, но изборът оставяме на Вас. Не се колебайте да поискате/потърсите повечко информация, която да Ви помогне при избора.