Цветни входни врати

За повечето хора сигурността, комфорта и уюта в дома са на първо място, затова сега ще Ви посочим 10 факта, поради които е по-добре да инвестирате във висок клас блиндирана врата. Върху всяко от твърденията може да разсъждавате, така че да прецените, до колко е валидно за Вашия частен случай.

  1.  Компромис с качествата на входната врата, никога не се прави! Все пак говорим за неприкосновеността на дома и цялото Ви семейство.
  2.  Шумо и топлоизолацията на блиндираните врати са на много по-добро ниво, от колкото една врата от по-нисък клас. Този факт е важен аспект от качествените врати. Съхраняването на топлината ще оцените през зимата, а спирането на нежеланите звуци отвън, са гаранция за пълноценна почивка след изморителното ежедневие.
  3.  Изработени са от много по-добри материали, блиндираните врати дават гаранция за дълги години безпроблемна експлоатация.
  4.  Заключващите им механизми са със сигурна защита. Те са повече от една на брой и не зависят една от друга. Ще получите и бонус – резе от вътрешната страна, както и бронирани капачки на ключалките.
  5.  Цялата структура на крилото на вратата е много по-стабилно, тежко и с достатъчна дебелина, която има отношение към стабилността, защитата и изолационните параметри.
  6.  Външното им излъчване отговаря напълно на хубавите интериорни врати в едно току-що ремонтирано жилище.
  7.  Една входна врата от по-нисък клас и цена, във времето може да създаде много повече проблеми и накрая евтиното да излезе скъпо и измамно удоволствие.
  8.  Аксесоарите – панти, брави, дръжки са от високо качество, отговарящо на изискванията, които блиндираните врати задават. Обкова е създаден да, издържа на натоварването, което предизвиква по- тежкото крило.
  9.  При една врата от по-нисък клас, след монтажа ще има допълнителни дейности по оформянето на зида. Това не стои, като проблем при блиндираните врати. При тях няма да има довършителни дейности около касата им, защото тя се регулира, а всички неприятни дупки се скриват с первази в същия цвят.
  10.  Покритието на блиндираните врати е достатъчно издръжливо на механични повреди и атмосферни колебания и влияния.