2298_big.jpg

Блиндираните врати са символ на безопасност, който се е доказал с времето.  Освен това, те носят уют и комфорт на дома.

Многообразието на блиндираните врати се надгражда постоянно и дава достатъчно добри варианти за предпазване от влизане с взлом. Всичко това е перфектно комбинирано с обещаваща добра визия за вход на сградата или жилището. Освен с тази задача, те се предлагат и за десетки други неща в заобикалящата ни действителност, а това определя и разнообразието от видове. Могат да изненадат с цени, характеристики и предназначение. Сред тях са блиндирани входни врати за:

  • апартаменти;
  • къщи;
  • вили;
  • мазета и т.н.

Популярни и най-предпочитани, за големите домове, се нареждат блиндирани врати, имащи повече пластове метал във вътрешността си. Тези модели, гарантират по-висок клас на изолация от странични звукове, температурни и други промени. Крилата им са подсигурени с минерална вата, която има отлични характеристики. Ако поговорим за заключването, тук има опции, даващи на клиента възможност за повече системи за сигурност, дори и вграждане на аларма. Пасивните активни шипове са повече от необходими за безопасността, а при тези класни врати те са гарантирани!

Голямото предлагане, доведе и до конкурентни цени, които правопропорционално растат и с качеството. На българския пазар ще намерите това, което ще покрие всичките Ви, зададени предварително, изисквания. Затова, първо си дайте време, за да се информирате и определите точните и необходими параметри, по които да търсите. Неминуемо сигурността е приоритет! Дали за частен дом или обект, винаги тя е на първо място! Преценете и подходящата облицовка – има такава, която е за външно приложение и такава за входни врати, поставени в закрити общи помещения. Това качество удължава експлоатационния период и запазва дълго време, идеален външния вид на вратата.

Няма как да не помислите за поставяне на блиндирана врата, особено в условията на несигурност, в които всички живеем. Цените им не са непосилни, а достъпни! Инвестирайте, защото това е начин да предпазите собствеността си!